Welkom

Welkom

WELKOM!

Fijn dat u de website van de protestantse gemeente Bathmen-Okkenbroek bezoekt. In het menu bovenin vindt u informatie over de gemeente, de kerkdiensten, bijzondere activiteiten en de kerkgebouwen. Ook kunt u oudere jaargangen van het magazine " 't Boaken"  downloaden en  inzien.

Avond "Goed sterven" mmv Marinus vd Berg en Tjarco Ettema.

We kijken terug op een heel geslaagde avond die stof voor nadenken bood. Je kunt de presentatie van Tjarco Ettema, huisarts in Bathmen, er nog eens op na lezen:
Goed sterven - Presentatie Tjarco Ettema

Lichtjesavond 24 november 2019, 18:30

Zie de aankondiging in "Activiteiten"


Predikant gevonden!

Een mooi bericht! Binnenkort volgt meer informatie. Blijf kijken naar deze website!
 

(S)amen

De kerk dat zijn de leden. De kerk valt of staat met die leden: met hun betrokkenheid, met hun inzet. In voetbaltermen: het kerkgebouw is het stadion, alle (!) leden staan op het veld, de kerkenraad is het coaching-team. Iedereen is welkom op de tribune om toe te kijken. Maar leden van de club staan uiteraard op het veld of zetten zich op een andere manier in voor de club. Uiteraard is een voetbalclub ten dode opgeschreven als er geen leden zijn die het spel meer willen spelen. Dat er dan ook niemand meer komt kijken, spreekt ook voor zichzelf, zelfs al barst de club van het geld. De clou is min of meer dat het bestaansrecht van een kerk afhangt van het gelovige spel van de leden.
Vandaar: kerk-zijn doe je sámen!

Dus: zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder:

  • in de Dorpskerk (Kerkplein) in Bathmen, zondag om 10.00 uur
  • in de Kerk (Oerdijk) in Okkenbroek, zondag om 9.30 uur (mei t/m september) of 10.00 uur (winterperiode)

Wel:kom!
terug