zondag 3 april 2022

Kerkdienst Bathmen: Kinderkerk

Datum: 
 zondag 3 april 2022
Tijdstip: 
 10:00  - 11:00
Locatie: 
 Dorpskerk Bathmen

Protestantse gemeente Bathmen-Okkenbroek:
Kinderkerk zondag 3 april, óók online

BATHMEN-OKKENBROEK –
Op een doopdienst vorig najaar na is er in Bathmen al twee jaar lang geen Kinderkerk meer geweest. Tijd dat de deur op zondag 3 april weer opengaat voor deze laagdrempelige kerkdienst voor alle leeftijden. En je kunt nu ook thuis meedoen!

Wat is kinderkerk? Net als op alle andere zondagen begint de kerkdienst om tien uur met een hartelijk welkom en het zingen van een lied. Maar daarna is alles anders, want in verschillende hoeken van de kerk kun je van alles te beleven. Zo kun je deze keer o.a. meedoen met memory en hints. Of antwoord geven op een vraag uit de kletspot. En in het koor van de kerk staat een heuse magic box. Spelenderwijs ben je op deze manier lekker bezig en merk je hoe leuk het is om samen met anderen in de kerk te zijn. En na nog een gezamenlijk gezongen lied om vijf voor elf is het daarna tijd voor koffie, thee en limonade.

De laatste keer Kinderkerk waren er nog geen camera’s in de kerk om thuis de Kinderkerk online mee te maken. Nu kan dat wel. En doe je dat live dan kun je zelfs interactief meedoen!

Voor de volledige kerkbrief: klik hier .

Daarom: of je nu offline naar de kerk in Bathmen komt of online afstemt via kerkdienstgemist Bathmen , je bent van harte wel:kom! 
 

terug