Welkom

Welkom
Als dorpskerk willen wij kerk in, van en voor onze dorpen zijn. Samen met andere dorpsgenoten op eigentijdse wijze kleur geven aan het samenleven in het Sallandse Bathmen, Okkenbroek en het buitengebied hieromheen. Hierbij laten wij ons inspireren door Bijbelse verhalen. Die lezen wij als verhalen van mensen zoals wij, vandaag de dag.
Wij brengen in: twee historische kerkgebouwen, veel vrijwilligers en een paar professionals. Doe je mee?

Laatste nieuws

Deventer geeft warmte

Door een sterke stijging van de energieprijzen en een hoge inflatie wordt het dagelijks leven flink duurder. Dat is vooral slecht nieuws voor mensen met een laag inkomen. De overheid komt mensen tegemoet, maar mensen met een laag inkomen zijn daardoor nog niet uit de problemen.
Kerken in Deventer, aangesloten bij het Kruispunt Diaconaal Deventer, geloven in verbondenheid tussen mensen, juist in deze tijd! We organiseren  via het Noodfonds van het Meester Geertshuis de actie Deventer geeft warmte. Wie het goed heeft kan zo delen met wie het nu moeilijk heeft.
Lees hier over deze actie.
 

Corona-maatregelen:

Lockfree voor kerkelijke activiteiten


Er is weer ruimte om voor zondagse en doordeweekse kerkelijke activiteiten bij elkaar te komen in onze twee kerkgebouwen. Daarbij houden we ons aan de adviezen uit de landelijke kerk en de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zie onze agenda voor wat er allemaal (weer) te doen is.

Kerkbalans


Doe je mee? Lees onze folder ‘Samen geven we door’ die deze week thuisbezorgd wordt. Volgende week komen we je reactie ophalen.


Voor verdere informatie zie ook de Agenda .


Website-wensen...

Jullie wensen of opmerkingen over de website? Stuur een bericht naar  website@kerkbathmenokkenbroek.nl.

terug