zondag 17 oktober 2021

Concert Muziekkring Bathmen: Muziektheater met het Epos ensemble

Datum: 
 zondag 17 oktober 2021
Tijdstip: 
 15:00  - 17:00
Locatie: 
 Dorpskerk Bathmen
Prijs: 
 € 12,50 donateurs, € 17,50 niet-donateurs


Epos ensemble

Epos Ensemble met een muziektheaterprogramma

Het Epos Ensemble (www.eposensemble.nl) maakt kinder- en gezinsvoorstellingen waarin verhalen en klassieke muziek op een speelse manier tot één geheel worden verweven.  Het Epos Ensemble bestaat uit Annemieke Hereijgers (fluit), Katinka van Driezum (hobo), Marinthe Jansen (klarinet), Anja Brons (fagot), en Lindy Karreman (hoorn). De verteller is Benjamin Murck.

De Wraak van Lorre

Een huisdier hebben is leuk, maar een prachtig opera-zingende papegaai als huisdier hebben is helemaal fantastisch! Jop is dan ook helemaal in de wolken als Lorre bij hem komt wonen en hij kan al gauw niet meer zonder het lieve beestje. Maar ook meneer Panini wil hem graag hebben om héél veel geld aan hem te verdienen in de grote operazalen wereldwijd. De geniepige Panini haalt de raarste streken uit om Lorre van Jop af te pakken, en dát laten Jop en zijn vrienden niet zo maar op zich zitten...
Een spannend, knotsgek verhaal naar het boek van Tosca Menten, wat door verteller Benjamin Murck helemaal tot leven gewekt wordt. Ook de kinderen zelf zullen aan het zingen gezet worden!
 

terug