zondag 20 maart 2022

Concert Muziekkring Bathmen: De Johannes Passion!

Datum: 
 zondag 20 maart 2022
Tijdstip: 
 15:00
Locatie: 
 Dorpskerk Bathmen
Prijs: 
 € 15 donateurs, € 25 niet-donateurs

Johannes Passion

Bijna twee jaar nadat de geplande uitvoering van de Johannes Passion door “Il Cocodrile Cante” moest worden afgelast wegens de covid-19 pandemie, komt het er alsnog van!

Vocaal Ensemble Il Cocodrile Cante o.l.v. Jeanet Bosch

De Johannes Passion van J. S. Bach

Sinds 1991 staat Vocaal Ensemble Il Cocodrillo Cante onder leiding van Jeanet Bosch. Jeanet studeerde klavecimbel en koordirectie aan de conservatoria van resp. Enschede en Amsterdam. Naast Il Cocodrillo Cante leidt ze verschillende kamerkoren in de regio en Muziektheater Signale in Duitsland.
Het koor bestaat uit geschoolde zangers die een uitdagend repertoire op vernieuwende en prikkelende wijze ten uitvoer brengen. Het repertoire omvat verschillende stijlperioden: van renaissance tot 20e-eeuwse repertoire. Il Cocodrillo Cante concerteert in Enschede, de provincie Overijssel en ook in het buitenland (Zwitserland, Frankrijk en Duitsland). Zij voerden al de Mattheuspassie van J.S. Bach uit, in de vertaling van Jan Rot. En in Bathmen volgt nu de Johannes Passion, dat andere meesterwerk van Bach voor de veertigdagentijd. Voor dit concert geldt een aangepaste toegangsprijs: € 15,00 voor donateurs, € 25,00 voor niet-donateurs.
 

terug