zondag 10 april 2022

Concert Muziekkring Bathmen: Rogeri piano trio

Locatie: 
 Dorpskerk Bathmen
Tijdstip: 
 19:30
Prijs: 
 € 12,50 donateurs, € 17,50 niet-donateurs

Rogeri piano trio


Het Rogeri piano trio bestaat uit drie bevlogen musici die hun sporen in de kamermuziek ruimschoots verdiend hebben. De programma’s worden meestal tijdens concerten toegelicht.

Marjes Benoist (piano) studeerde aan de Conservatoria van Amsterdam (bij Jan Wijn), Rome (Guido Agosti) en Moskou (Yevgeny Moguilevsky). Zij is actief als uitvoerend musicus in binnen- en buitenland, gaf 40 jaar les aan Nederlandse conservatoria en is regelmatig jurylid bij pianoconcoursen.
Cobi Berculo (viool) studeerde bij Davina van Wely en Herman Krebbers. In Israël en Duitsland bekwaamde ze zich verder in kamermuziek. Gedurende 30 jaar was ze als 1e violiste werkzaam in het Radio Filharmonisch Orkest. Ook speelde ze o.a. in het Residentie Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarnaast is ze viooldocente in haar eigen praktijk.
Jaap Sytsma (cello) behaalde bij Tibor de Machula in Amsterdam het eindexamen solospel. Vervolgens studeerde hij nog anderhalf jaar bij André Navarra aan de Hochschule für Musik in Detmold (Duitsland). Jaap was jarenlang solo-cellist van het Nederlands Ballet Orkest en Holland Symfonia. Ook speelde hij als solist met diverse Nederlandse orkesten en is hij actief als kamermusicus.
Het programma wordt later op de website gepubliceerd.
 

terug