maandag 30 mei 2022

Geloven Nu: - "Uw" vreemdelingen

Datum: 
 maandag 30 mei 2022
Tijdstip: 
 20:00  - 21:30
Locatie: 
 Kerk Okkenbroek

 
In een Geloven Nu-groep praat je met elkaar over geloofs- en levensvragen, met Bijbelverhalen als uitgangspunt. Om mee te doen is het niet nodig Bijbelkennis te bezitten of lid van een kerk te zijn.
In kleine kring luisteren we naar elkaar en vertellen we elkaar over belevingen, vragen en  verwachtingen met betrekking tot het geloof en de  zin van het leven.

De gesprekken leiden vanzelf tot dieper gaande en persoonlijker uitwisselingen. Er heerst vaak een ongedwongen sfeer, er wordt ook gelachen! Iedereen die vermoedt dat de Bijbel en zijn boodschap hem iets te zeggen hebben, is welkom. Als je aarzelt omdat je niet kerkelijk gebonden bent of haast niets van de Bijbel weet, zien we je graag komen. Niemand hoeft bang te zijn dat er een diepzinnige bijdrage van hem wordt verwacht, of dat hij er een beetje voor spek en bonen bij zal zitten, omdat hij wat verlegen is. Wie zich gewoon in het gesprek mengt, merkt vanzelf dat hij de anderen iets te bieden heeft. Een belangrijk punt is dat een deelnemer bij elke vraag vrij is om er wel of niet op te antwoorden.

 Elke avond meedoen hoeft niet, gewoon één avond meedoen kan ook.

Contactpersoon: Margreet Vierhouten, 06-50948711, of mhvier@gmail.com .

 

terug