Welkom

Welkom
Als dorpskerk willen wij kerk in, van en voor onze dorpen zijn. Samen met andere dorpsgenoten op eigentijdse wijze kleur geven aan het samenleven in het Sallandse Bathmen, Okkenbroek en het buitengebied hieromheen. Hierbij laten wij ons inspireren door Bijbelse verhalen. Die lezen wij als verhalen van mensen zoals wij, vandaag de dag.
Wij brengen in: twee historische kerkgebouwen, veel vrijwilligers en een paar professionals. Doe je mee?

Over onze activiteiten kun je onder meer in Brandstof lezen. In het seizoen 2022-2023 zijn een aantal daarvan rond het jaarthema ‘Aan tafel!’     

Repetities “Projekt-BOL koor” voor de eerste vesper in de veertigdagentijd.De Vesperdienst is op zaterdagavond 25 februari, om 19:00 in de Dorpskerk Bathmen
De dienst duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. 

Voor een eerste “optreden” van het “projekt-BOL-koor” zijn twee repetities gepland:
donderdag 16 februari van 16:30 tot 17:30,
donderdag 23 februari van 16:30 tot 17:30 of van 20:15 tot 21:00.
Beide repetities zijn in de Dorpskerk.
De uitnodiging is aan allen die wel een keer samen willen zingen, ook als je verder niet in een koor zingt. Koorleden mogen uiteraard ook meedoen, graag zelfs.
Ook mensen die maar op één van beide repetities kunnen komen zijn ook van harte welkom. Het gaat er vooral om dat we een keer samen zingen, en zien of het voldoende plezier en voldoening geeft om een volgende keer te plannen. Het geheel staat onder bezielende leiding van Ingeborg van Dokkum!
Het is uiteraard gratis, voor koffie en thee wordt gezorgd.
Aanmelden kan via emwubbe@antenna.nl .  Meer weten?  Klik op  Meezingen in het BOLkoor .
 

Noaberkasten in Bathmen,Okkenbroek en Lettele

Lees hier meer!

Deventer geeft warmte

De kerken in Deventer organiseren via het noodfonds van het Meester Geerts huis de actie "Deventer geeft warmte" om mensen te helpen die door de hoge energieprijzen en de hoge inflatie in de problemen komen. Je kunt de energiecompensatie van 2x € 190, of ieder ander bedrag, doneren aan iemand die het harder nodig heeft. Zie de  poster .

 

Avondwake

Meteen na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne zijn we begonnen met een wekelijkse avondwake op woensdag. De oorlog duurt voort. En er is veel meer bijgekomen waar grote zorgen om bestaan, zoals stikstofcrisis, energieprijzen en vluchtelingenopvang. Ook hierop willen we in de avondwake de aandacht richten. Je kunt een kaarsje aansteken, luisteren naar muziek en stil worden. Ook zoeken we altijd naar een eigentijdse tekst.

Wanneer: elke woensdagavond van 19.00 tot 19.30 u
Waar: Dorpskerk Bathmen

Na afloop is er mogelijkheid voor eventueel een gesprek.

Website-wensen...

Jullie wensen of opmerkingen over de website? Stuur een bericht naar  website@kerkbathmenokkenbroek.nl.

terug